Incident pe o stradă din Bucureşti: a vrut să-şi vândă maşina, dar a fost tăiat la gât şi la mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În loc să îşi vândă maşina a fost tăiat la gât FOTO Adevărul
În loc să îşi vândă maşina a fost tăiat la gât FOTO Adevărul

Un bărbat a fost tăiat cu un cuţit în zona gâtului şi rănit la două degete, vineri, după ce a dat un anunţ în care spunea că vrea să-ţi vândă autoturismul. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Capitală, atunci când doi presupuşi cumpărători l-a atacat pe bărbat, potrivit RTV.

Bărbatul voia să îşi vândă autoturismul de lux, în valoare de 60.ooo de euro, iar după anunţul în care anunţa acest lucru a fost contactat telefonic de o persoană interesată să cumpere maşina. Potrivit IGPR, cei doi s-au întâlnit pentru a efectua câteva „plimbări de probă“ , iar cel care s-a recomandat ca fiind interesat de maşină i-a cerut proprietarului să meargă până la soţia lui, pentru a vedea şi aceasta maşina.

Aşa a ajuns bărbatul care voia să îşi vândă maşina pe o stradă din Bucureşti, întâlnindu-se cu o femeie care a urcat pe scaunul din dreapta, din faţă. După ce şi-a lăsat presupusa soţie pe scaunul din faţă, „cumpărătorul“ a scos un cuţit, ameninţându-l pe proprietarul autoturismului.

Pentru că nu a cedat presiunilor şi s-a opus, bărbatul care dorea să-şi vândă maşina a fost rănit cu un cuţit în zona gâtului şi la două degete. Imediat după ce l-a atacat, cei doi presupuşi soţi au fugit, iar victima s-a deplasat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Agresorul a fost arestat preventiv şi eliberat după scurt timp.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite