UPDATE Un cetăţean bulgar a ajuns la spital după ce s-a bătut cu un conaţional într-un club de fiţe din Capitală. Agresorul va fi cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul lovit a fost transportat la spital FOTO Adevărul
Bărbatul lovit a fost transportat la spital FOTO Adevărul

Doi cetăţeni bulgari s-au bătut, sâmbătă noapte, iar unul dintre ei a ajuns la spital, după ce în timpul conflictului a fost lovit cu un pahar în zona feţei. Incidentul a avut loc într-un club din Sectorul 2 al Capitalei. Victima a depus plângere la poliţie, însă anchetatorii au stabilit că agresorul poate fi cercetat în libertate.

UPDATE 16.15 Cetăţeanul bulgar care s-a bătut într-un club din Sectorul 2 al Capitalei cu un conaţional, pe care l-a lovit în zona feţei cu un pahar, va fi cercetat în stare de libertate.

Mărul discordiei: o femeie

Cei doi bulgari au început să se certe din cauza unei fete, dar conflictul a degenerat imediat, ajungându-se la bătaie, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

După ce unul dintre bărbaţi a fost lovit cu un pahar în zona feţei, acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în stare stabilă.

Cel care l-a lovit pe bărbat a mers singur la Secţia 7 de Poliţie, unde urmează să fie audiat în prezenţa unui translator autorizat, după cum a precizat Niculae.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai spus că poliţiştii fac verificări pentru loviri şi alte violenţe, însă aceasta este o infracţiune pentru care legea prevede că trebuie să existe o plângere prealabilă a persoanei vătămate.

Oamenii legii vor strânge date cu privire la incident, pentru a putea începe cercetarea în cazul în care victima va depune plângere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite