Incident grav la Complexul Therme Bucureşti. Un adolescent de 17 ani a murit înecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat, sâmbătă seară, într-un centru de relaxare din localitatea Baloteşti, situată în apropiere de Capitală.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ilfov a fost sesizat, în jurul orei 19:48, de către angajaţii unui centru termal din Baloteşti,cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă, în cauză fiind identificată victima, respectiv un adolescent, în vârstă de 17 ani, care se afla cu un unchi la centrul de recreere.

Potrivit datelor transmise de News.ro, cu toate eforturile depuse de echipajul medical care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, în final, acesta a declarat decesul victimei. 

A fost anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru activităţi din competenţă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru stabilirea cu certitudine situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite