Incendiu la Mall Băneasa, în nordul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit la un magazin de haine din centru comercial Baneasa Shopping City, din zona de nord a Capitalei.  Conform primelor verificări, focul a pornit de la un tablou electric. Zona a fost evacuată rapid astfel încât nu s-au înregistrat persoane rănite.

UPDATE Incendiul s-a produs la tabloul electric, pompierii au acţionat cu stingătoare, iar focul a fost stins.

Prin staţia de amplificare a magazinului au fost transmise mesaje pentru evacuarea persoanelor din interior.

Conform pompierilor militari, iniţial se observa doar fum, degajat in interiorul magazinului şi pe calea de evacuare. În acest moment se caută locul iniţierii incendiului. Au fost luate măsuri pentru evacuarea persoanelor din zona afectată.

"Astăzi, 16 ianuarie 2019, în jurul orei 16.30, în incinta Băneasa Shopping City, respectiv în magazinul ID Sarrieri a avut loc un incendiu izolat, de mici dimensiuni, care nu a provocat victime şi nici daune materiale însemnate. Din motive de siguranţă, autorităţile prezente la faţa locului şi conducerea Băneasa Shoppping City au hotărât evacuarea temporară a vizitatorilor centrului comercial. În acest moment, toate măsurile de siguranţă au fost luate, iar activitatea centrului comercial a fost deja reluată", au transmis reprezentanţii Băneasa Shopping City.

Locaţie:

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite