Expiră termenul pentru plata impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 30 septembrie, expiră ultimul termen de plată al impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, după cum au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 6 anunţă că, mâine, 30 septembrie, expiră ultimul termen de plată la impozitele pe clădiri, pe terenuri şi pe mijloacele de transport deţinute atât de persoanele fizice, cât şi de persoanele juridice. La aceeaşi dată expiră şi termenul de plată pentru taxa de ocupare a domeniului public cu diferite construcţii, parcări, mijloace de afişaj-reclamă-publicitate.
După această dată, pentru sumele neachitate se aplică majorări de întârziere de 2%  pe lună sau fracţiune de lună, calculate în ziua când se efectuează plata, pentru fiecare impozit datorat.

În luna septembrie s-au intensificat acţiunile de urmărire (în special la cei cu restanţe din anii precedenţi), precum şi aplicarea măsurilor de executare silită asupra celor care nu şi-au achitat impozitele.

În afară de plata cash sau prin POS direct la ghişeele centrelor de colectare, contribualilii pot efectua plaţi si prin infochioşcurile amplasate în marile centre comerciale din Sectorul 6, cât şi on-line, prin Ghişeul.ro utilizand cardurile bancare.

La unul dintre punctele de plată tip infochioşc, amplasat în Drumul Taberei nr. 18 şi care funcţionează non stop, pot fi efectuate plaţi şi pot fi obţinute informaţii legate de sumele de plată. Accesul în acest punct de plată se face pe baza de CNP (prin scanarea carţii de identitate) şi numai de către persoanele fizice înscrise în evidenţele fiscale Sector 6, beneficiind de confidenţialitate.

De asemenea, plaţile pot fi efectuate direct la ghişeu, la oricare dintre centrele DITL de pe raza Sectorului 6, la urmatoarele sedii :
•        Centrul Orizont din Drumul Taberei nr.18;
•        Centrul Militari din Şos. Virtuţii nr. 1-3;

•        Centrul Giuleşti din Calea Giuleşti nr. 12, după urmatorul program:

Luni, marţi, joi :  08.30 – 16.30
Miercuri :             08.30 – 18.30
Vineri :                 08.30 – 14.00

•        Centrul din Drumul Taberei nr. 40, unde pot fi încasate amenzi de circulaţie în 48 de ore şi alte impozite şi taxe locale, după urmatorul program:

Luni  - joi :      07.00 – 21.00
Vineri :            07.00 – 19.00
Sâmbătă :        09.00 – 14.00

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite