Critici culturale de 100 de ori. „Cafeneaua Critică“, în Centrul Istoric, cu muzică, şampanie şi premii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criticul Ion Bogdan Lefter este moderatorulprogramului Cafeneaua Critcă
Criticul Ion Bogdan Lefter este moderatorulprogramului Cafeneaua Critcă

Cafeneaua Critică, un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate,  sărbătoreşte, miercuri, ediţia cu numărul 100. Cu această ocazie, se anunţă o seară aniversară, cu multe surprize anunţate, în Club A din Centrul Vechi, unde sunt invitaţi să participe toţi părtinitorii culturii şi a proiectului „Cafeneaua Critică“.

Se împlinesc 100 de ediţii de când a început seria a doua „Cafenea critic“, în 2008, motiv pentru care care se pregăteşte o seară aniversară, veselă, petrecăreaţă, cu muzică, şampanie şi multă voie bună, începând cu ora 19:00, în Club A, din Centrul Istoric al Capitalei.
Seara va fi marcată de de un moment special, „Privire de aproape“, un performance de şi cu Mircea Florian, cu participarea Andreei Anghel şi a Getei Corca (studente la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, Departamentul Coregrafie, clasa prof. univ. dr. Raluca Ianegic).

Ion Bogdan Lefter, iniţiatorul şi coordonatorul acestui proiect, va fi supus unui interogatoriu de la care nu se va putea sustrage. Organizatorii anunţă mai multe surprize ale serii şi premiile „Cafenelei critice“. Invitaţia este pentru toţi iubitorii grupului „Cafeneaua critic“.
Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate din Bucureşti. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburi şi cafenele bucureştne.  
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite