Clădiri noi în sectorul 4: primăria locală a eliberat 70 de autorizaţii de construire de la începutul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
70 de autorizaţii de construire şi de desfiinţare au fost emise în primele două luni ale anului în sectorul 4. FOTO Adevărul
70 de autorizaţii de construire şi de desfiinţare au fost emise în primele două luni ale anului în sectorul 4. FOTO Adevărul

Direcţia de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului din cadrul Primăriei Sectorului 4 a eliberat un număr de 70 de autorizaţii de construire şi de desfiinţare în primele două luni ale anului. Printre clădirile noi se vor construi şi un Centru Cultural, dar şi unul multifuncţional.

Documentele au fost solicitate de persoane fizice şi juridice din Sectorul 4 pentru: construirea de clădiri noi, executarea de modificări interioare, extinderi, demolări, construcţii de balcoane, împrejmuiri şi branşamente la utilităţi -  apă, gaze sau energie electrică, a anunţat Primăria Sectorului 4 printr-un comunicat emis luni.       

În planul construirii unor clădiri noi, au fost eliberate autorizaţiile necesare ridicării unui Centru Cultural şi a unui Centru multifuncţional – cu destinaţie comercială, dar care va găzdui, în acelaşi timp, şi birouri. 12 autorizaţii au avut destinaţie locativă, fiind eliberate pentru construirea de case – locuinţe individuale, în timp ce nouă au vizat executarea de amenajări interioare, iar alte opt, pentru realizarea unor lucrări de extindere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite