Bulevardul Magheru va fi reabilitat de Tehnologica Radion, firma care a întârziat lucrările de la Piaţa Charles de Gaulle

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările vor dura circa două luni şi jumătate FOTO Marian Iliescu
Lucrările vor dura circa două luni şi jumătate FOTO Marian Iliescu

În urmă cu câteva săptămâni, Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, a demarat ample lucrări de reabilitare şi modernizare pe Bulevardul Magheru. Concret, aici vor fi înlocuite bordurile vechi cu unele din granit şi trotuarele vor fi reabilitate.

Lucrările de modernizare şi reabilitare de pe Bulevardul Magheru au început pe 15 februarie şi, potrivit reprezentanţilor Administraţiei Străzilor, ar trebui să se încheie peste circa două luni şi jumătate de la demarare.

În timpul lucrărilor se vor repara trotuarele şi se vor schimba bordurile cu unele mult mai rezistente realizate din granit.

Tehnologica Radion a avut probleme în trecut

Firma care se ocupă de execuţia lucrărilor de pe Bulevardul Magheru este Tehnologica Radion, cea care s-a ocupat şi de la lucrările de pe Calea Victoriei şi din Piaţa Charles de Gaulle.

Aceste şantiere au fost încheiate cu întârziere,iar angajaţii firmei spuneau că din cauza problemele pe care le are patronul companiei, lucrările nu mai pot respecta termenele de finalizare. 

În ceea ce priveşte acest şantier, reprezentanţii Administraţiei Străzilor susţin că Tehnologica Radion se ocupă şi de aceste lucrări, întrucât este ultimul an dintr-un acord cadru de întreţinere, care a fost valabil pe o perioada de patru ani. Costurile lucrărilor se ridică la 2.145.000 de lei, iar banii sunt asiguraţi de la bugetul local.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite