Amenzi de 80.000 de lei în sectorul 6 pentru încălcarea liniştii publice şi comerţ ilegal în pieţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane au fost amendate în sectorul 6, pentru încălcarea liniştii publice, comerţ ilegal în pieţe sau nerespectarea normelor de curăţenie. Timp de o lună agenţii Poliţiei Locale au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 80.000 de lei.

În cursul lunii noiembrie, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. De asemenea, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.
 
În urma intervenţiilor, au fost legitimate 530 de persoane, identificate 108 de persoane fără adăpost şi aplicate 114 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.350 lei.

Controale în pieţe

De asemenea, au fost efectuate controale şi în pieţele agroalimentare din sectorul 6, în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie. În urma acestor acţiuni au fost legitimate 1.104 de persoane, aplicate 485 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 59.800 lei, şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 13.470 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.

Pe aceeaşi temă:

Razii. Comerţul cu legume, fructe şi carne, sursă de venit pentru evazionişti

15.000 de lei, amenzi pentru specula în pieţe şi tulburarea ordinii publice în sectorul 6

O tonă de produse alimentare din supermarketuri au fost găsite improprii consumului uman de inspectorii ANPC

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite