„1 Decembrie în aeroport“ şi târg de produse tradiţionale la Muzeul Satului din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzeul Satului va găzdui două zile tradiţionale FOTO Muzeului Satului
Muzeul Satului va găzdui două zile tradiţionale FOTO Muzeului Satului

De Ziua Naţională a României, cei care călătoresc cu avionul pot participa la „1 Decembrie în aeroport“, un eveniment prin care pasagerii se pot bucura de tradiţii româneşti. Totodată, la Muzeul Satului din Capitală se vor aduna meşteri populari care vor expune şi vinde bucate şi obiecte româneşti.

„1 Decembrie în aeroport“ va avea loc la terminalul Sosiri al Aeroportului Internţional Henri Coandă din Bucureşti şi va începe la ora 11.30. Pe parcursul celor trei ore, atât cât va dura întreaga acţiune, cei care au decis să călătorească cu avionul pe 1 Decembrie vor fi întâmpinaţi cu un spectacol de dans folcloric.

„1 Decembrie în aeroport“ va fi organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, în parteneriat cu TAROM.

Muzeul Satului, gazda tradiţiei

Totodată, cu ocazia Zilei Naţionale a României, la Muzeul Satului se va organiza, timp de două zile, un târg la care vor participa meşteri populari din întrega ţară, care vor expune produse din gastronomia tradiţională, produse bio, dulceţuri, murături, fructe şi flori de sezon.

Sâmbătă şi duminică, la Muzeul Satului va fi organizat „Târgul meşterilor populari“, în intervalul orar 9.00-17.00, în timp ce pe 1 Decembrie, de la ora 14.00 până la 16.00, va avea loc un program artistic. Cei care vor lua parte la eveniment se vor putea bucura de cântece populare din Bucovina, dar şi de muzică clasică.

Pe aceeaşi temă:

1 Decembrie cu muzică, dans şi fasole cu cârnaţi, în Parcul Titan din Bucureşti

Ziua României, sărbătorită în Sectorul 2 din Capitală. 100.000 de sărmăluţe şi ţuică fiartă, pregătite pentru bucureşteni

Ziua Naţională, sărbătorită de Primăria Capitalei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite