Vladimir Voronin crede că PSRM şi PLDM sunt complici. „Dodon este prea însetat de putere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSRM şi PLDM ar activa în complicitate pentru ca să aprofundeze şi mai mult criza în care s-a pomenit Republica Moldova, susţine preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

„Există o sumedenie de documente şi fapte care vorbesc despre acest lucru. Ei îşi coordonează în comun acţiunile. Să luăm, de exemplu, iniţiativa privind reforma constituţională de a alege preşedintele prin vor direct. Au semnat împreună. Sau dacă pleacă socialiştii din Parlament, pleacă şi liberal-democraţii. Ambele partide refuză să participe la formarea unui guvern şi îşi doresc alegeri anticipate. Acestea nu sunt simple coincidenţe”, a precizat Voronin în cadrul emisiunii „Fabrika”, de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Liderul comunist a spus că în timpul apropiat vor apărea mai multe documente care vor demonstra că PSRM şi PLDM îşi cordoonează activităţile. „O să vedeţi ce o să se întâmple, vor apărea materiale interesante care vor demasca legăturile dintre PSRM şi PLDM. Renato Usatîi a spus mai înainte că liberal-democraţii i-au dat lui Dodon mită de 600 de mii de euro. Acuma Usatîi protestează împreună cu Dodon, probabil că au găsit o modalitate cum să-i închidă gura” , a adăugat preşedintele PCRM.

Vladimir Voronin l-a acuzat pe Igor Dodon că ar fi prea însetat de putere. „Îl cunosc demult, chiar de la început am observat că are nişte apucături nesănătoase, este prea însetat de putere, de funcţii înalte. Cred că e o boală de ordin psihic când se vrea aşa de tare la guvernare”, crede fruntaşul comunist.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite