Vlad Plahotniuc: Mă voi implica activ în politică. Voi face aşa cum cred eu că trebuie să facă un politician

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, declară că PD va avea un candidat la prezidenţiale. Plahotniuc dă asigurări că alegerile vor avea loc, iar guvernul Filip îşi va duce mandatul la bun sfârşit.

Plahotniuc afirmă că are un proiect politic până în 2018, de a contribui la construcţia unei ţări stabile economic şi politic.

Totodată, el susţine că nu intenţionează să candideze la prezidenţiale sau pentru funcţia de prim-ministru.

Politicianul spune că nu are atâta influenţă cât i se atribuie, însă promite să-şi mobilizeze la maxim capacităţile, pentru a influenţa pozitiv mersul lucrurilor în ţară.

Democratul subliniază importanţa semnării unui acord cu FMI şi are încredere în abilităţile premierului Filip, de a conduce procesul de negocieri.

Referitor la Partidul Acţiune şi Solidaritate, prim-vicepreşedintele PD, spune că nu cunoaşte detalii despre acest partid, însă a comentat acţiunile Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr.

„Platfforma DA a fost prezentată iniţial ca o mişcare civică, dar s-a dovedit a fi una cinică”, a conchis Plahotniuc.

„Eu le-aş transmite oamenilor să nu mai creadă în ce spun politicienii, să nu mă creadă nici pe mine, să ne ceară tuturor acţiuni concrete şi rezultate”, a încheiat prim-vicepreşedintele PD.

Declaraţiile au fost făcute într-un interviu oferit pentru timpul.md

Vlad Plahotniuc este un politician şi un controversat om de afaceri. El a fost ţinta principală a protestelor începute în 2015, în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Numele său a fost vehiculat de mass-media naţională şi internaţională în mai multe scandaluri, precum cel cu dubla cetăţenie, atacurile rider, informaţia apărută în presă că ar fi monitorizat de Interpol şi altele. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite