Vitalia Pavlicenco a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinta Partidului Naţional Liberal, Vitalia Pavlicenco, şi-a depus mandatul de preşedinte, acordat la Congresul al IV-lea al PNL, pe data de 25 octombrie 2015. Politiciana susţine că încetează exercitarea atribuţiilor de preşedinte atât pentru că i se încheie mandatul, dar şi din motive de familie, care nu îi permit să exercite funcţiile de preşedinte interimar până la viitorul congres, transmite IPN.

Într-un mesaj pe pagina web a PNL, se menţionează că funcţia de preşedinte interimar, până la următorul congres, va fi exercitată de un alt membru al conducerii formaţiunii.

Vitalia Pavlicenco susţine că, de când a asigurat preşedinţia PNL, a promovat mesajul reunirii cu România. „La sfârşitul mandatul meu şi al mandatului echipei de conducere, alese acum patru ani, constatăm cu satisfacţie că mai multe entităţi politice au îmbrăţişat acelaşi obiectiv unionist statutar”.

Politiciana a exprimat mulţumiri „celor care au fost, dar nu mai sunt în PNL, celor care au rămas şi sunt membri şi simpatizanţi ai PNL, celor din segmentul asociativ care au mers mereu alături şi împreună cu PNL pentru efortul prin care au contribuit la amplificarea şi consolidarea curentului unionist”, a declarat Vitalia Pavlicenco.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite