VIDEO Jurnalista Valentina Ursu i-a provocat pe politicienii Iurie Leancă, Vlad Filat şi Vlad Plahotniuc să-şi toarne o găleată de apă rece pe cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentina Ursu. FOTO Arhiva personală
Valentina Ursu. FOTO Arhiva personală

Fiind provocată de liderul liberalilor Mihai Ghimpu, jurnalista radio de la Europa Liberă Valentina Ursu şi-a turnat o găleată de apă rece pe cap, dar nu înainte de a-i provoca, la rândul său, pe premierul Iurie Leancă şi pe politicienii Vlad Filat şi Vlad Plahotniuc.

"Am acceptat cu plăcere provocarea lansată de liderul liberalilor Mihai Ghimpu să mă alătur acestei campanii de colectare de fonduri", a susţinut jurnalista. Aceasta a fost lăudată şi aplaudată de copiii ei pentru gest.

Valentina Ursu fusese provocată în ajun de Mihai Ghimpu, care se află pe litoralul românesc al Mării Negre şi care a spus că nu avea găleată, în schimb "şi-a turna o mare de apă rece în cap". Liderul PL este primul politician moldovean de top care a participat în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge.

Vlad Filat a reacţionat imediat şi şi-a turnat o găleată de apă rece pe cap, chiar pe ploaie.

Zilele trecute şi Phil Batson, ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, a acceptat să-şi toarne o găleată şi un lighean de apă rece pe cap în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge. Ambasadorul a anunţat că va face donaţie şi i-a provocat pe Kumail Jetha de la Endava, Liliana Viţu, purtătorul de cuvânt al premierului Iurie Leancă, şi Jeffrey Goveia de la organizaţia Millenium.

Potrivit regulilor, persoanele provocate au 24 ore să răspundă provocării, dacă nu o fac donează 100 de euro, dolari, lei, ruble, lire sterline organizaţiei Hospice Angelus Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite