VIDEO Imnul Republicii Moldova a răsunat la Kremlin pentru Igor Dodon şi Vladimir Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imnul Republicii Moldova, „Limba noatră”, scris de poetul Alexei Mateevici, a putut fi auzit marţi, 9 Mai, chiar la Moscova, acolo unde preşedintele Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în contextul evenimentelor dedicate Zilei Victoriei.

Igor Dodon şi Vladimir Putin au depus flori la Momumentul Soldatului Necunoscut din „Grădina Alexandru”, ce se află în apropiere de Kremlin.

Jurnaliştii de la „Rossia1” au remarcat şi faptul că Dodon a ocupat un loc de onoare lângă Putin la parada militară dedicată Zilei Victoriei.

Amintim că Igor Dodon a mers la Moscova la invitaţia lui Vladimir Putin. Potrivit unui comunicat de presă al Preşedinţiei, este prima dată în ultimii 15 ani, când un preşedinte al Republicii Moldova participă la acţiunile dedicate zilei de 9 Mai, de la Moscova. Igor Dodon este însoţit de consilierul său pe probleme de politică externă, Ambasadorul Moldovei în Rusia, Andrei Neguţa, purtătorul de cuvânt prezidenţial, Ion Ceban, precum şi soţia, Galina Dodon, dar şi fiul mijlociu, Bogdan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite