Renato Usatîi, reales în fruntea PPPN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Renato Usatîi a fost reales în funcţia de preşedinte a Partidului Politic Partidul Nostru, în cadrul celui de-al VI-lea Congres al formaţiunii, care s-a desfăşurat sâmbătă, 2 februarie, la Bălţi, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al PPPN se menţionează că la forumul suprem al formaţiunii au participat 531 de delegaţi din toate raioanele Moldovei. Printre participanţii Congresului au fost primari şi consilieri locali, aleşi pe lista formaţiunii, candidaţi la funcţia de deputat şi activişti ai partidului, susţinători, reprezentanţi ai societăţii civile etc.

Preşedintele Partidul Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, a prezentat, prin Skype, un raport. Acesta a îndemnat cetăţenii Moldovei să voteze pentru PPPN în circumscripţia naţională şi pentru candidaţii săi în circumscripţiile uninominale. Renato Usatîi a subliniat că, de votul fiecărui alegător, oferit pentru PPPN, depinde întoarcerea sa acasă.

„Întoarcerea mea acasă depinde de votul şi poziţia civică a fiecăruia dintre voi. Acumulând un număr mare de voturi la alegerile parlamentare, împreună cu alte formaţiuni politice reale de opoziţie, vom reuşi să obţinem şi demisia procurorului general, vom putea vorbi şi despre un nou Guvern, dar şi vom putea curăţa absolut toată murdăria care s-a cuibărit astăzi în instituţiile puterii”, a declarat Renato Usatîi.

În cadrul Congresului au fost prezentaţi candidaţii la funcţia de deputat în Parlament pe lista formaţiunii, dar şi cei înaintaţi în circumscripţiile uninominale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite