PLDM îşi asumă riscul alegerilor anticipate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Deliu. FOTO Alexandru Tarlev
Tudor Deliu. FOTO Alexandru Tarlev

Partidul Liberal Democrat îşi asumă riscul de a merge în alegeri anticipate chiar dacă există posibilitatea de a le pierde şi va continua să ceară depolitizarea instituţiilor de control. Deputatul PLDM Tudor Deliu afirmă că partidul nu va face alianţe de dragul alianţelor, pentru că cetăţenii „au obosit şi guvernanţii pur şi simplu riscă să fie luaţi în furci”, transmite IPN.

Tudor Deliu spune că situaţia în care s-a pomenit ţara este cauzată de locialitatea anumitor persoane faţă de fenomenele negative, în special corupţia. Deputatul a menţionat că PLDM va insista pe condiţiile sale şi nu va merge în coaliţie doar de dragul coaliţiei şi pentru că nu îşi mai doreşte să fie umbrela cu care se acoperă alţii.

Acesta a precizat că formaţiunea are nevoie şi de o curăţare pe interior. În acest sens, la şedinţa Consiliului Politic Naţional s-a decis crearea unei comisii care urmează să verifice activităţile şi declaraţiile membrilor de partid, iar cei care vor trezi suspiciuni, vor trebui cel puţin să-şi suspende calitatea de membru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite