„Plahotniuc a intrat în panică”. Munteanu comentează decizia PDM de a nu-i sprijini pe liberali în alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău, Valeriu Munteanu, susţine că „Plahotniuc a intrat în panică”, asta după ce PDM a luat decizia marţi, 15 mai, să-i îndemne pe alegători să voteze pe oricare candidat la funcţia de primar de Chişinău, cu excepţia lui Valeriu Munteanu şi a lui Ion Ceban.

„Vladimir Plahotniuc a intrat în panică. El, care încearcă intoxicarea opiniei publice cu sondaje otrăvite, a văzut şi ştie foarte bine dinamica mea electorală. Ştie că sunt singurul candidat care de la începutul campaniei creste necontenit în opţiunile de vot ale chişinăuienilor şi cel mai puternic adversar al Binomului. Ceilalţi s-au plafonat de mult”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, Plahotniuc este disperat că liberalul va intra în turul 2 şi va învinge „marioneta Binomului corupt şi eurasiatic, iar apoi voi scoate gunoiul din Chişinău şi din Republica Moldova. Deja simt cu toţii miros de puşcărie”.

„De teama ca voi intra în turul al doilea, l-a trimis pe purtătorul de cuvânt al partidului cu trei trandafiri şi un dolar să mai facă una dintre ultimele provocări înainte de votul popular din 20 mai, de care Plahotniuc este atât de înspăimântat”, a afirmat Munteanu.

Acesta a mai subliniat că „manevra lui Plahotniuc este fără folos”. 

„Nu-l va asculta nimeni. Chişinăuienii ştiu să deosebească grâul de neghină şi duminică 20 mai vor veni în număr mare la vot, pentru a da o lovitură Binomului Plahotniuc-Dodon şi a mă vota pe mine”, a explicat liberalul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite