Plahotniuc: Corupţia are adânci rădăcini în sistem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a declarat că scopul său şi al coaliţiei de guvernare este ca principiul respectării legii şi dreptăţii sociale să fie o caracteristică a guvernării.

Vlad Plahotniuc a afirmat că vor fi create locuri de muncă şi că va fi obţinută acea prosperitate pe care o aşteaptă oamenii.

„Suntem preocupaţi de abuzurile făcute de instituţiile de control, care sufocă business-ul în ultimii ani, prin controale abuzive şi corupţie”, a menţionat politicianul.

Plahotniuc consideră că eliminarea corupţiei din sistem ţine de reformarea tuturor instituţiilor de stat.

„Preocuparea şi determinarea mea personală este consolidarea statului de drept”, a mai adăugat prim-vicepreşedintele PDM.

Vlad Plahotniuc a participat miercuri, 25 mai, la deschiderea forumului Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Republica Moldova. El este şi preşedintele acestei organizaţii. La eveniment a fost prezent şi şeful Delagaţiei UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola.

Vlad Plahotniuc este un politician şi un controversat om de afaceri moldovean. Numele său a fost vehiculat de mass-media naţională şi internaţională în mai multe scandaluri, precum cel cu dubla cetăţenie, atacurile rider, informaţia apărută în presă că ar fi monitorizat de Interpol şi altele. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite