Pavel Filip, despre acuzaţiile că oamenii au fost aduşi forţat la manifestaţia PDM: Cei care spun asta sunt invidioşi că ei nu au capacitate de organizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
miting pdm

Premierul Pavel Filip susţine că cei care au lansat în spaţiul public acuzaţiile că PDM a adus forţat oamenii în Piaţa Marii Adunări Naţionale la manifestaţia de duminică, 21 octombrie sunt invidioşi că nu au potenţialul de a organiza asemenea evenimente ca cel al democraţilor.

„Eu personal nu am dat nicio indicaţie să fie adus cineva cu forţa în PMAN, dar aş putea să vă dau un răspuns foarte scurt: cei care zic aceste lucruri sunt foarte invidioşi, pentru că ei nu au capacitate de organizare. PDM este o forţă şi un partid cu structuri în fiecare raion şi localitate. Şi au o capacitate de organizare, spre deosebire de cei care stau pe Facebook şi au partide politice doar oe Facebook”, a declarat Pavel Filip miercuri, 24 octombrie, într-o conferinţă de presă.

Partidul Democrat din Moldova (PDM), condus de către controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a organizat duminică, 21 octombrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, o amplă manifestaţie intitulată „Adunarea Naţională PDM - Pentru Moldova”. Mii de oameni s-au adunat în centrul Capitalei pentru a asculta discursurile liderilor formaţiunii, în contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Într-o conferinţă de presă, lidera PAS, Maia Sandu, a afirmat că PDM va aduce cu forţa oamenii la miting pentru a crea iluzia puterii. „Cei care sunt puternici nu trebuie să intimideze, să şantajeze profesori, medici, pentru a-i aduce cu forţa la manifestaţie. Doar nişte laşi aduc oamenii cu forţa pentru a le spune în continuare minciuni”, a declarat lidera PAS.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite