Nuntă la Tiraspol: Nina Ştanski s-a măritat cu Evgheni Şevciuk şi nu va mai fi ministru de externe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful administraţiei nerecunoscute de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, a anunţat că Nina Ştanski nu va mai fi „ministru al afacerilor externe” din regiune „şi în curând va trece la îndeplinirea obligaţiilor de primă doamnă în stat”.

Potrivit vestipmr.info, Şevciuk s-a însurat cu Nina Ştanski. „Vor avea schimbări majore la govern. Nina Ştanski va deţine o altă funcţie, iar în curând în fruntea ministerului de externe va fi desemnată o altă persoană. Ea în curând va trece la îndeplinirea obligaţiilor primei doamne în stat”, a anunţat Şevciuk, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată cu ocazia „împlinirii a 25 de ani ai învăţământului din Transnistria”. 

Anterior presa a scris ca Ştanski şi Şevciuk au mers împreună înjtr-o vacanţă, iar la întâlnirea dintre Evgheni Şevciuk şi ex-premierul Chiril Gaburici din această primăvară, liderul nerecunoscut de la Tiraspol s-a afişat cu verighetă. 

Anterior Ştanski a fost consilierul lui Şevciuk, însă nu se cunosc prea multe despre viaţa sa personal. Nina Stanski are o fiică. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite