Mocanu: Pe Dodon l-a adus la preşedinţie agentura rusească din Moldova. Să nu credeţi că el nu va cere referendum pentru împuterniciri suplimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat miercuri, 23 noiembrie, că noul preşedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a ajuns în această funcţie cu ajutorul agenturei ruseşti din Moldova, iar socialistul nu se va limita doar la atribuţiile pe care le are şeful de stat la moment.

„Aşa cum v-am mai spus, pe Dodon l-a adus agentura rusească din Republica Moldova, care în virtutea faptului că nu a fost lustraţie în Moldova, stă toată în poziţiile lor”, a subliniat Mocanu.

Politicianul afirmă că pericolul care există acum, este tulburarea în continuare a apelor în ţară, iar faptul că avem un preşedinte ales de popor, nu înseamnă că vom avea stabilitate. 

„Dodon va veni acum cum a venit Lucinschi altă dată..Lucinschi nu mai putea să-şi promoveze memorandumul Primacov cu Parlamentul care era. El a pornit atunci să-şi capete împuterniciri suplimentare. Dumneavoastră credeţi că acum Dodon nu va veni să ceară referendum de la popor pentru împuterniciri suplimentare?”, a menţionat fostul deputat.

Sergiu Mocanu a făcut aceste afirmaţii în cadrul emisiunii sale de pe Youtube.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite