Maia Sandu respinge ideea unei coaliţii de guvernare cu PDM: Partenerii lor sunt Igor Dodon şi Ilan Şor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

„Declaraţii mincinoase”, aşa a comentat lidera PAS, Maia Sandu, afirmaţiile preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, că după alegerile parlamentare ar putea fi formată o coaliţie de guvernare între formaţiunile politice conduse de Vlad Plahtoniuc (PDM), Maia Sandu (PAS) şi Andrei Năstase (PDA).

„În situaţia în care ei nu au nimic să ne insinueze, să ne incrimineze, singurul lucru pe care îl pot face şi pe care l-au făcut în prezidenţiale e să arunce în noi cu propriul lor noroi”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Adevărul Live”.

Preşedinta PAS susţine că cetăţenii au văzut cine sunt adevăraţii parteneri ai democraţilor.

„Dodon este un partener al PD-lui. Şor este un partener mai vechi de business, acum mai nou şi pe partea politică. Ăştia sunt cei care nu vin să se opună dictaturii şi au demonstrat prin decizii concrete că fac jocul guvernării”, a spus Maia Sandu.

Referindu-se la vizita sa de la Strasbourg, unde Parlamentul European a adoptat o rezoluţia dură la adresa Republicii Moldova, Maia Sandu a menţionat că nu a fost dificil să-i convingă pe oficialii europeni că justiţia moldovenească nu este una independentă. 

„Pentru că oameni ştiu că justiţia nu este independentă. De fiecare dată când cei de la guvernare le vorbesc europenilor despre justiţie independentă, ei întreabă de ce Ilan Şor încă nu a fost condamnat, dacă justiţia este independentă”, a subliniat preşedinta PAS.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite