Ion Sturza, după şedinţa eşuată a Parlamentului: „Absenţa deputaţilor PD a fost regizată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Sturza a fost surprins de lipsa de cvorum din Parlament. Acesta a declarat, după şedinţa eşuată a Legislativului, că absenţa unor deputaţi a fost regizată.

„Toate mesajele, chiar şi din partea PD, spuneau că va fi cvorum. Ştiu că a existat o temere mare faţă de mesajul meu din Parlament. Am venit cu o echipă nouă, un profil nou, cu un program de guvernare cu elemente noi. Cred că acest exerciţiu este unul benefic în interesul ţării. Nu cred că cineva îşi va permite să nu audă glasul poporului. Urmează o perioadă mai turbulentă. Anticipez un măcel mediatic, în sensul bun al cuvântului”, a declarat Sturza.

Acesta a spus că absenţa unor deputaţi democraţi de la şedinţă a fost regizată. „Cu două săptămâni în urmă aveam un gol imens în spatele meu, astăzi sunt sute de oameni care pot schimba lucrurile. Speech-ul meu parlamentar o să fie disponibil, ca să vedeţi care era mesajul meu”, a mai spus Sturza. Acesta a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut.

Şedinţa specială a Parlamentului a eşuat. Sturza: „Urmează o perioadă turbulentă pentru Republica Moldova”

Precizăm că luni, 4 ianuarie, Ion Sturza s-a prezentat în Parlament, în cadrul unei şedinţe speciale pentru a cere votul de învestire. Şedinţa nu a mai avut loc, deoarece în sala Legislativului au fost prezenţi doar 47 de deputaţi din 101.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite