Grigore Novac: Strategia „pro-Moldova” a PDM mizează pe electoratul de centru şi stânga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigore Novac via Facebook

Deputatul socialist Grigore Novac consideră că strategia pro-Moldova a Partidului Democrat mizează pe electoratul de pe centruL şi stânga eşichierului politic. În opinia lui, aceasta este o greşeală. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros”, la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

„Despre tezele religiozitate, statalitate noi vorbim în fiecare zi. Democraţii nu au inventat nimic nou, doar reiterează ceea despre ce vorbim noi de mult timp”, spune parlamentarul.

„Se poate spune că Partidul Democrat a privatizat tot terenul electoral. El este de mult timp  la putere, cu ajutorul Procuraturii îşi rezolvă toate problemele. Nu pot să spun că în Moldova este democraţie. Ne putem permite să spunem ceva, dar sunt raioane unde toţi s-au convertit la PDM ca martorii lui Iehova”, spune preşedintele Mişcării „Voievod”, Nicolae Pascaru.

Deputatul democrat Eugen Nichiforciuc spune că odată adoptarea vectorului pro-Moldova PDM nu intenţionează să renunţe la vectorul pro-european.

„Pentru noi este important faptul ca Republica Moldova să-şi menţină modelul pro-european de dezvoltare, pe care îl considerăm cea mai bună soluţie pentru ţară”, afirmă parlamentarul. „Toate proiectele existente în ţară trebuie să fie implementate, în primul rând, pentru cetăţenii Republicii Moldova şi efectele acestor politici trebuie să le simtă oamenii”, spune Eugen Nichiforciuc.

Duminică, 21 octombrie, Partidul Democrat a anunţat o a patra cale de dezvoltare a ţării, cea pro-Moldova, care urmează să devină doctrină naţională şi va sta la baza programului politic al PDM pentru următorii ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite