Andrei Năstase: Îmi propun să rămân la Primărie nouă ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Năstase are planuri mari. FOTO privesc.eu
Andrei Năstase are planuri mari. FOTO privesc.eu

Candidatul comun al Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr şi al Partidului Acţiune şi Solidaritate, Andrei Năstase, îşi propune să vină în fruntea Primăriei municipiului Chişinău pentru nouă ani. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, transmite IPN.

„Am venit în această campanie pentru a lua Primăria nu pentru o zi, două. Eu îmi propun să rămân la Primărie nouă ani”, spune Andrei Năstase. „Dacă scoatem din ghearele lor Primăria, dacă o dăm oamenilor, dacă facem lucruri bune la Primărie timp de un an, până la următoarele alegeri, dăm încredere oamenilor, dăm speranţă că vine o echipă bine structurată, cu un program serios, de ce ar trebui să merg în alte posturi?”, spune Andrei Năstase.

Candidatul comun al PPDA şi PAS spune că îşi bazează programul electoral pe câteva direcţii: echipa de funcţionari din Primărie, un audit la nivelul tuturor unităţilor municipale, colaborarea cu Consiliul Municipal Chişinău, eliminarea funcţionarilor corupţi.

Preşedinta PAS, Maia Sandu, a declarat că decizia de a-l susţine pe Andrei Năstase la funcţia de primar s-a bazat pe interesul major al PAS – de a scăpa de actuala guvernare, dar şi pentru ca cele două formaţiuni să fie unite, puternice pentru alegerile parlamentare. „Am pus toate lucrurile într-un puzzle şi aşa a arătat soluţia optimă pentru această situaţie. E foarte important să câştigăm Chişinăul pentru că aceasta o să consolideze încrederea cetăţenilor în puterea noastră şi e foarte important să mergem uniţi, să demonstrăm că putem să ne susţinem reciproc astfel ca şi susţinătorii noştri să vrea să se implice plenar”, a spus liderul PAS.

Referitor la alegerile parlamentare, Maia Sandu a menţionat că sâmbătă, 31 martie, cele două formaţiuni vor merge în patru raioane ca să purceadă la crearea staff-urilor electorale pentru aceste circumscripţii. Potrivit ei, pentru câştigarea alegerilor este necesară implicare plenară. „De luni, revenim la Chişinău şi adunăm echipele noastre ca să punem la punct toate lucrurile - şi un plan de campanie, şi cum ne implicăm la nivel de promovare a mesajului la televiziuni, dar şi de la uşă la uşă, aşa cum se face într-o campanie”, a spus Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite