VIDEO Tentativă de suicid în centrul Zalăului. Un om al străzii a vrut să se arunce de pe un bloc cu 10 etaje

VIDEO Tentativă de suicid în centrul Zalăului. Un om al străzii a vrut să se arunce de pe un bloc cu 10 etaje

Bărbatul are 49 de ani FOTO Andreea Vilcovschi

Bărbatul pare să fie abonat la ameninţările cu sinuciderea, în ultimii ani el fiind personajul central al mai multor evenimente de acest fel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mobilizare impresionantă de forţe în centru oraşului, după ce un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a urcat pe un bloc cu 10 etaje din municipiul Zalău, ameninţând că se aruncă în gol. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, poliţişti, jandarmi, o ambulanţă şi paramedicii SMURD.

Bărbatul se numeşte Vasile Iuga şi este un om al străzii din municipiul Zalău, cunoscut în oraş pentru numeroasele sale tentative de suicid. El a coborât de bunăvoie de pe blocul înalt după aproximativ două ore în care salvatorii veniţi la faţa locului au încercat să-l facă să renunţe la gândurile negre.

Iuga nu s-a aflat la prima acţiune de acest fel, prin care îşi exprimă nemulţumirile privind regulamentul Adăpostului de Noapte, locul în care este cazat. Ultima dată în luna aprilie, el s-a urcat pe un turn de 25 de metri înălţime, în semn de protest că este obligat să părăsească adăpostul în fiecare dimineaţă.

În 2011, pe bărbatul s-a autoincendiat, supărat că personalul instituţiei nu i-a permis să înnopteze în centru pe motiv că era în stare de ebrietate. Iuga şi-a stropit hainele cu un lichid inflamabil şi şi-a dat foc, însă intervenţia promptă a echipajului ambulanţei sosite la faţa locului a făcut ca bărbatul să scape nevătămat.

 

Mai puteţi citi:

UPDATE Un elev de clasa a X-a a vrut să se arunce de pe acoperişul şcolii. Cine l-a convins să renunţe la planul extrem

 

citeste totul despre: