FOTO Copaci tăiaţi în Delta Dunării: primarul din Maliuc spune că s-a făcut numai o toaletare de primăvară

FOTO Copaci tăiaţi în Delta Dunării: primarul din Maliuc spune că s-a făcut numai o toaletare de primăvară

Copaci tăiaţi la Maliuc FOTO Adevărul

Localnici din comuna Maliuc din Delta Dunării ne-au semnalat faptul că mai mulţi copaci dintr-un parc extrem de frumos din localitate au fost tăiaţi prin decizia actualului primar al comunei.

Oamenii spun că nu este normal ca aceşti copaci care înfrumuseţau comuna şi care aveau o valoare deosebită pentru această localitate să fie puşi la pământ fără un motiv întemeiat.

Aurelian Sevastian, primarul comunei Maliuc, spune că nu este vorba despre o tăiere de copaci din parcul care se întinde de-a lungul Dunării (chiar la intrarea în localitate, lângă pontonul de acostare), ci numai despre o toaletare de primăvară.

„Nu s-a mai făcut o curăţenie în acest parc de 16 ani. Cel care mă atacă este fostul primar, chiar cel care nu a făcut nimic pentru zona verde a localităţii. Noi am toaletat copacii şi am tăiat, într-adevăr, câţiva copaci care erau deja uscaţi şi care erau un pericol pentru oamenii din comună“, spune primarul.

Acesta mai spune că a tăiat nişte arbuşti din partea cealaltă a satului Maliuc (care erau pe un trotuar).

„Nu am tăiat copacii din parc, dar am tăiat copaci dintr-o altă zonă o localităţii, de pe un trotuar. Era focar de infecţie acolo, colcăiau şerpii, trebuia să facem ceva“, explică edilul şef din Maliuc.
 

Copaci tăiați în Maliuc FOTO Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • Copaci tăiați în Maliuc FOTO Adevărul
Distribuie imaginea
citeste totul despre: