A furat maşina de transport pizza, după care a intrat cu autoturismul într-un gard

A furat maşina de transport pizza, după care a intrat cu autoturismul într-un gard

Autorul furtului a fost prins

Un tânăr din Drobeta Turnu Severin a furat maşina cu care o firmă din Motru transporta pizza la domiciliu, după care a intrat cu autoturismul într-un gard.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajatul unei pizzerii din Motru a alertat poliţia, după ce i-a dispărut maşina de serviciu în timp ce livra pizza la o adresă din Motru.
„Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că un bărbat de 59 de ani, din municipiul Motru, angajat al unei societăţi comerciale, a lăsat nesupravegheat şi neasigurat autoturismul cu care îţi desfăşura activitatea, cu cheile în interior şi uşa neasigurată, a intrat în incinta societăţii pentru a prelua o comandă, iar la întoarcere a observat lipsa acestuia. Autoturismul a fost dat în urmărire imediat de către poliţişti, fiind identificat ulterior pe raza comunei Corcova, judeţul Mehedinţi, abandonat şi avariat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.
 
După sustragerea autovehiculului, tânărul de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe raza comunei Corcova, judeţul Mehedinţi, avariind autovehiculul şi distrugând un gard din scândură. Autovehiculul a fost predat persoanei vătămate, iar cercetările continuă, autorul fiind cercetat în stare de libertate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
citeste totul despre: