VIDEO Casa primarului din Bilciureşti a fost incendiată. Incendiatorii sunt căutaţi şi acum de poliţie

 VIDEO Casa primarului din Bilciureşti a fost incendiată. Incendiatorii sunt căutaţi şi acum de poliţie

Incendiu Bilciureşti

Noaptea trecută, primarul comunei Bilciureşti, Dâmboviţa, a rămas fără o bună parte din casă, fără anexele gospodăreşti şi fără zeci de animale şi păsări, după ce autori necunoscuţi i-au incendiat locuinţa. în timpul cât autorii au pus la cale planul de incendiere, edilul se afla la un spectacol în centrul comunei unde participa foarte multă lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma anchetei poliţiştilor criminalişti, ajutaţi de pompieriidâmboviţeni,a reieşit faptul că focul a fost pus intenţionat de către autori necunscuţi, care sunt căutaţi şi la această oră.


Nu este la primul necaz de acest fel

Soţia bărbatului, dar şi fiica acestuia au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au văzut că toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei în doar 60 de minute. „Ne-au dat foc de ciudă. Au văzut că tot satul era cu tatăl meu şi de ciudă ne-au dat foc. Este a cincea oară când ne dau foc. Nu ştiu ce să mai facem”, a spus fata candidatului la primăria Bilciureşti.

Incendiul a mistuit o bună parte din casă, anexele gospodăreşti, dar şi mai multe animale şi păsări. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi urmează să se stabilească ce anume a dus la izbucnirea incendiului.

citeste totul despre: