VIDEO Tată şi fiu, arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc. Vindeau marfa celuilalt fiu, deja închis

VIDEO Tată şi fiu, arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc. Vindeau marfa celuilalt fiu, deja închis

Drogurile pe care cei doi încercau să le vândă proveneau de la un alt membru al familiei lor, care n-a mai apucat să le valorifice fiindcă a fost arestat FOTO

Doi locuitori ai comunei Şelimbăr (jud. Sibiu), tată şi fiu, au fost prinşi de către procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Crimă organizată în timp ce încercau să vândă cocaină şi comprimate de ecstasy în parcarea unui magazin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Edison State şi Grigore State, tată şi fiu, au fost reţinuţi la sfârşitul săptămânii trecute în timp ce încercau să înstrăineze 50 de g de cocaină, pentru care au cerut 3.700 de euro, şi 125 de comprimate de ecstasy, pentru care au cerut 5.000 de lei. Drogurile cu care cei doi au picat în plasa autorităţilor proveneau de la un alt membru al familiei lor, Mathias State, fiul şi respectiv fratele celor aflaţi acum în atenţia procurorilor. Mathias este cel care a făcut rost de respectivele droguri, dar nu a mai apucat să le şi valorifice, deoarece la finele lunii trecute a fost arestat preventiv pentru comercializarea aceloraşi tipuri de droguri. ”Deşi arestat preventiv anterior, le-a indicat sus-numiţilor (fratele şi tatăl lui) locaţia unde se aflau  ascunse, pentru ca aceştia să procedeze la comercializarea lor (întocmind în acest sens şi o schiţă detaliată identificată la percheziţia domiciliară)“, se arată într-un comunicat emis de procurorii DIICOT Sibiu.
 
 
Tatăl, în arestul poliţiei, fiul - acasă
 
Cei doi şelimbăreni au fost opriţi de procurori tocmai când cântăreau drogurile ce urmau a fi vândute. „Totodată, asupra acestora au mai fost identificate încă 12 plicuri artizanale de culoare albă, care conţineau fragmente vegetale de culoare maro, despre care sunt indicii că reprezintă tot substanţe stupefiante“, mai informează procurorii.
 
Percheziţiile au continuat şi la domiciliul celor doi, unde a mai fost găsită o pastilă de ecstasy, câţiva muguri de cannabis şi alte două pacheţele cu „masă vegetală de culoare maro”. Alături de acestea, autorităţile au mai ridicat şi banii găsiţi în casă, respectiv 1.345 de euro şi 1.000 de lei.
 
Prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, cei doi au primit câte 30 de zile de arest preventiv. Doar că Edison State (tatăl) va sta în cele 30 de zile în arestul poliţiei, iar Grigore Edison (fiul) a primit mandat de arestare preventivă la domiciliu. „Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie“, mai precizează procurorii DIICOT.
 
citeste totul despre: