Ghinion curat pentru un şofer împuşcat în ureche de un poliţist, pentru că nu a oprit la semnal

Ghinion curat pentru un şofer împuşcat în ureche de un poliţist, pentru că nu a oprit la semnal

Soferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. FOTO arhiva Corina Macavei

Şoferul vâlcean împuşcat în ureche pare să fie urmărit de karma negativă sau de poliţistul Robert Ciucă, cel care a tras asupra sa. Nici nu a uitat bine teribilul moment, că vâlceanul are din nou probleme din cauza aceluiaşi poliţist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul ghinionist se numeşte Ion I., este din Râmnicu Vâlcea şi are 63 de ani. De trei ani încoace, vâlceanul se tot împiedică pe drumurile patriei de poliţistul Robert Ciucă, angajat în cadrul Postului de Poliţie Şirineasa. Prima întâlnire dintre cei doi a fost desprinsă parvă dintr-un scenariu din  filmele poliţiste de la Hollywood. Şoferul a refuzat să oprească la semnal, aşa că poliţistul pornit în urmărire  s-a văzut nevoit să folosească Carpaţiul din dotare şi să tragă un foc de avertisment, glonţul atingându-I vâlceanului urechea. 
 
S-au întâlnit şi noaptea trecută
 
Ion I. şi Robert Ciucă s-au întâlnit şi noaptea trecută,  în apropierea oraşului Berbeşti. Vâlceanul aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310 a refuzat şi de această dată să oprească la semnalul poliţistului. A urmat o urmărire pe aproximativ 30 de kilometri, la finalul căreia poliţistul a tras din nou câteva focuri de avertisment, dar de data aceasta spre pneuri. Şoferul a fost prins în cele din urmă pe raza oraşului Berbeşti, iar poliţiştii au constat că acesta avea suficiente motive să se facă nevăzut, printre care şi acela că maşina la volanul căreia se afla a fost furată de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, în luna februarie a acestui an. 
 
“ Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false, fără a poseda permis de conducere şi furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, precizează Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.
 
Joi după-amiaza, hoţul fără permis de conducere a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Se pare că vâlceanul prins de poliţistul Robert Ciucă are la activ nu doar furturi de şi din autoturisme, ci şi furturi din magazine din mediul rural. 
 
citeste totul despre: