Avarie majoră la conducta de apă potabilă din Câmpina. Străzile din centrul localităţii sunt inundate

Avarie majoră la
conducta de apă potabilă din Câmpina. Străzile din centrul localităţii sunt inundate

Echipele de la Hidro Prahova se pregătesc să sape pentru a depista unde s-a produs avaria FOTO Hidro Prahova

Avarie majoră la o conducta de apă care desreveşte jumătate din municipiul Câmpina. Din primele informaţii oferite de reprezentanţii Hidro Prahova, una dintre cele trei conducte aflate la intersecţia dintre Bulevardul Carol I cu strada Calea Doftanei a cedat, iar apa a ţâşnit cu putere la suprafaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Până la remedierea situaţiei, apa potabilă a fost sistată în zona centrală şi de sud a localităţii.

Conducta care transprotă apă potabilă către populaţie a cedat la orele prânzului, dar decoamdată nu se ştie cu exactitate care este punctul unde s-a produs avaria.

 Mai multe echipe ale Hdiro Prahova sunt pe teren să evalueze situaţia şi să identifice zona unde urmează să aibă loc intervenţia.

“Bănuim că avaria s-a produs undeva la intersecţia dintre Bulevardul Carol I şi strada Calea Doftanei, dar nu ştim exact care dintre conducte a cedat pentru că acolo sunt trei. Urmează ca echipele din teren să sape şi să vadă unde este fisura. Nu putem aprecia acum cât va dura intervenţia”,a declarat Adrian Semcu, directorul Hidro Prahova.

Străzile din centrul oraşului au fost inundate în urma avariei  FOTO Diana Frîncu

În urma avariei străzile din centrul oraşului s-au inundat din dreptul Casei Cărţii şi până la Casa Tineretului.

În astfel de situaţii, reparaţiile sunt de durată, astfel că nu este exclus ca apa potabilă la robinet să fie oprită cel puţin până marţi dimineaţă.

citeste totul despre: