FOTO VIDEO Premierul Victor Ponta a fost huiduit la Piteşti, o persoană recalcitrantă fiind dusă la Poliţie

FOTO VIDEO Premierul Victor Ponta a fost huiduit la Piteşti, o persoană recalcitrantă fiind dusă la Poliţie

Premierul Victor Ponta a fost primit cu huiduieli   FOTO Laurenţiu Ionescu

Premierul Victor Ponta a fost primit cu huiduieli, astăzi, la intrare în Palatul Administrativ din Piteşti. Bărbatul, care l-a întrebat unde sunt locurile de muncă promise, a fost ridicat la scurt timp de poliţişti şi dus la secţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul care l-a huiduit pe prim ministru a aşteptat în faţa palatului Administrativ. Când l-a văzut pe Victor Ponta, acesta a strigat: „Ponta!“

Reacţia premierului a fost aceea de a-i răspunde prin „Da!“. Gestul premierului nu s-a făcut însă auzit de huiduielile celui care-l apostrofa. „Bă... unde sunt locurile de muncă?!“, a fost întrebarea celui care l-a huiduit pe prim-ministru.

Printre cei care l-au întâmpinat s-a numărat şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. În holul Palatului Administriv s-au aflat şi două persoane care i-au înmânat premierului Ponta câte o scrisoare, în care şi-au scris problemele lor, sperând astfel că vor fi ajutate. Prima întâlnire pe care a avut-o Victor Ponta a fost aceea cu reprezentanţii Dacia-Renault, după care a fost organizată o conferinţă de presă. Întrebat care au fost discuţiile purtate cu cei de la Uzina Dacia, Victor Ponta a declarat: „Le-am confirmat celor de la Dacia că din programul 2007-2013 de autostrăzi deja s-au alocat 25 de milioane de euro pentru actualizarea studiului de fezabilitate, că în 2015 începem lucrările pe baza noului studiu de fezabilitate din ambele capete şi dinspre Sibiu şi dinspre Piteşti şi că toată autostrada Piteşti-Sibiu va fi finalizată din programarea 2014-2020“.

De asemenea, întrebat cum comentează faptul că ministrul Transporturilor Dan Şova a scris pe blog că lucrările la autostrada Piteşti-Sibiu încep abia în 2017, Victor Ponta a răspuns: „O să-i spun domnului Şova mai bine să vorbească decât să scrie pe blog, că văd că au toţi boala blogurilor şi cred că nici el nu mai înţelege ce scrie pe blog.“

Totodată, a făcut referire şi la preşedintele Traian Băsescu, care în cei 15 ani, perioadă în care a deţinut diferite funcţii, nu a construit un kilometru de autostradă şi „l-a apucat dragostea la bătrâneţe.“

Premierul Ponta a lăsat să se înţeleagă faptul că îl caracterizează sinceritatea. „Cu riscul de a nu fi la fel de popular ca populiştii, noi v-am spus adevărul: de unde se finanţează şi în cât timp se face. Altfel, cei care acum îşi rup hainele că fac într-un an toată autostrada vă mint cum v-au minţit şi în 1998-2000, ţineţi minte, „aici sunt banii dumneavoastră“. V-au luat banii şi n-aţi avut autostradă. Noi măcar vă spunem adevărul şi vă spunem cum se face“, a precizat prim-ministrul.

Victor Ponta a spus că în şedinţa de miercuri a Guvernului se va decide persoana care va ocupa funcţia de prefect a judeţului Argeş. Şi asta, după ce, în Monitorul Oficial din data de 13 martie a fost publicată decizia de încetare a exercitării funcţiei de prefect de Argeş de către Cristian Soare. După terminarea conferinţei de presă, Victor Ponta a mers la Universitatea Constantin Brânvoveanu din Piteşti, unde s-a întâlnit cu oameni de afaceri argeşeni şi cu foştii disponibilizaţi OMV Petrom.

Imagini din aceeasi galerie
  • Bărbatul a fost dus la Poliţie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: