Prefectul de Neamţ a fost schimbat din funcţie

Prefectul de Neamţ a fost schimbat din funcţie

Prefectul Ilie Mitea a fost schimbat din funcţie

În cadrul şedinţei de Guvern de pe 28 februarie, prefectul judeţului Neamţ, Ilie Haralambie Mitea, a fost schimbat din funcţie. În locul lui a fost numit liberalul George Lazăr.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezent la Roman la începutul lunii februarie, cu ocazia inaugurării unei investiţii, fostul prefect, Ilie Mitea, a vorbit despre posibilitatea de a fi schimbat din funcţie. “De atâtea ori s-a scris în presă că am fost demis încât atunci când se va întâmpla acest lucru nu va mai crede nimeni. Oricum ar fi, viitorul meu este plăcut. Voi merge să muncesc oriunde se vorbeşte româneşte. Cât sunt aici, muncesc pentru judeţul Neamţ şi mă simt nemţean”, a declarat Ilie Mitea.

În şedinţa de Guvern s-a stabilit ca fostul prefect să ocupe funcţia de inspector guvernamental. Liberalul George Lazăr va ocupa temporar, prin detaşare, funcţia de prefect al judeţului Neamţ. Pentru a fi numit definitiv el trebuie să devină înalt funcţionar public.

George Lazăr are 32 de ani, face parte din Partidul Naţional Liberal şi este avocat. El a obţinut două mandate de consilier local din partea PNL. Din decembrie 2011, până în iunie 2012 a fost viceprimar al oraşului Roman.

citeste totul despre: