Zilele Hunedoarei, o săptămână de festival: Phoenix, Lidia Buble şi Carla’s Dreams vor concerta în Centrul vechi

Zilele Hunedoarei, o săptămână de festival: Phoenix, Lidia Buble şi Carla’s Dreams vor concerta în Centrul vechi

Carla's Dreams va concerta în Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Phoenix, Lidia Buble şi Carla’s Dreams vor concerta la Zilele Hunedoarei, un festival care se va desfăşura pe parcursul întregii săptămâni 17 – 23 iulie, în Centrul vechi al municipiului şi la Castelul Corvinilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zilele Hunedoarei se vor desfăşura în perioada 17 – 23 iulie, iar cele mai multe dintre evenimentele programate în cadrul festivalului vor avea loc la Castelul Corvinilor şi în Centrul vechi al Hunedoarei.

Printre acestea se numără:

Luni, 17 iulie 2017, de la ora 20:00, la Castelul Corvinilor va avea loc un concert simfonic susţinut de Filarmonica de Tineret din Haga (Olanda).

Marţi, 18 iulie 2017, de la ora 21:30, la Castelul Corvinilor este programat un concert Opera Rock Budapesta Zrinyi 1556.

Miercuri, 19 iulie 2017, de la ora 18:00, la Castelul Corvinilor, în Sala Dietei, va concerta Corala „Doina” şi Corul Sacerdotes.

De joi, 20 iulie 2017, festivalul se va muta în Centrul vechi al oraşului. De la ora: 21:30, la Castelul Corvinilor va avea loc spectacolul de operă Tosca, de Giacomo Puccini. De asemenea, joi va fi Ziua porţilor deschise la Grădina Zoologică, Complexul de Agrement Corvina şi la Castelul Corvinilor

Vineri, 21 iulie 2017, între orele 16:00 şi 18:00, hunedorenii sunt invitaţi la „Parada Portului hunedorean”, eveniment la care participă ansambluri de muzică şi dansuri pădureneşti din judeţul Hunedoara. Seara se va încheia cu spectacole de muzică folclorică, invitaţi fiind artiştii Ansamblului Haţegana şi Taraful din Clejani.

Sâmbătă seara, în Centrul Vechi vor concerta artişti locali, Deepcentral şi Phoenix.

Duminică, 23 iulie 2017, vor concerta Cristina Vasiu, Lidia Buble şi Carla’s Dreams.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Carnaval medieval în Castelul Corvinilor. Ce spectacole pregătesc organizatorii

Turiştii care vor ajunge în acest sfârşit de săptămână la Castelul Corvinilor vor putea asista la spectacolele Carnavalului medieval Hunedoara, eveniment aflat la cea de-a patra ediţie. Faţă de anii trecuţi, a fost redus bugetul festivalului.

Festivalurile ciudate ale anticilor. Orgii şi sacrificii umane în cinstea zeilor, bărbaţi deghizaţi în femei şi ospeţe macabre

O serie de mărturii ale autorilor din Antichitate arată cum petreceau popoarele care au stăpânit, în anumite perioade, ţinuturile actuale ale ţării şi împrejurimile ei. Sacrificiile umane şi orgiile făceau parte deseori din „programul” festivalurilor şi sărbătorilor închinate zeităţilor venerate de antici.

Zece „păcate sexuale“ ale anticilor: prostituţia cu sclave, festivalurile de sex şi maratoanele prinţeselor depravate

Dovezi arheologice şi mărturii din Antichitate despre practicile popoarelor care au influenţat comunităţile de pe teritoriul ţării noastre oferă detalii neobişnuite despre libertinajul în care acestea trăiau.

citeste totul despre: