FOTO Incendiu mistuitor în Luncoiu de Jos: o femeie a murit carbonizată în casa distrusă de flăcări

FOTO Incendiu mistuitor în Luncoiu de Jos: o femeie a murit carbonizată în casa distrusă de flăcări

Incendiul s-a soldat cu moartea femeii. FOTOGRAFII: ISU Hunedoara.

O femeie a murit în urma unui incendiu violent care i-a cuprins casa. Cadavrul ei a fost găsit carbonizat de pompierii care au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul carbonizat al unei femei de 82 de ani a fost descoperit în casa acesteia, mistuită de flăcări. Tragedia s-a petrecut în Luncoiu de Jos.

“Observarea şi anunţarea cu întârziere a incendiului au determinat propagarea focului la o mare parte din casă, până la sosirea pompierilor, care s-au deplasat operativ la locul intervenţiei. Operaţiunile de stingere au fost îngreunate de lipsa surselor de apă, dispozitivul de stingere realizându-se în navetă, fiind folosită şi apa pârâului Luncoiu”, a precizat Anemonda Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

La pătrunderea în locuinţă a fost identificată proprietara, în vârstă de 82 de ani, carbonizată. În incendiu au ars elemente din lemn ale acoperişului pe o suprafaţă de 150 metri patraţi, obiecte de mobilier şi articole textile.

După stingerea incendiului pompierii au concluzionat că  incendiul a fost generat de focul deschis în spaţii închise, mai exact de o lumânare, a informat ISU Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Interlopii care au transformat Valea Jiului în „Valea Pumnului”: „gorilele” Palesică, Simota şi Litera, protejate chiar de oamenii legii

Recidivistul Sorin Palesică a fost arestat preventiv după ce a a năucit în bătaie o tânără salvamontistă şi mai mulţi clienţi ai unui local din Straja, sub privirile jandarmului cu care se aşezase la băut. Cazul interlopului care a terorizat Valea Jiului nu este singular. În ultimii ani, personaje dubioase care au lăsat impresia că se află sub protecţia autorităţilor au făcut legea pumnului în comunităţile din oraşele miniere.

Secretul din spatele crimelor care au îngrozit Deva în 1940: de ce cadavrele legionarilor împuşcaţi au fost expuse timp de două zile în piaţă

Un ordin secret din toamna anului 1940, primit de comandantul Legiunii de jandarmi din Hunedoara, a stat la baza unuia dintre cele mai cumplite evenimente petrecute în istoria recentă a judeţului: trei hunedoreni au fost împuşcaţi, iar cadavrele lor au fost expuse timp de două zile în piaţa din centrul Devei, pentru a fi daţi exemplu populaţiei, că astfel “vor păţi toţi trădătorii neamului”.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.

citeste totul despre: