Accident grav în Staţiunea Straja: un tânăr a ajuns în spital, după ce zidul unei construcţii s-a prăbuşit peste el

Accident grav în Staţiunea Straja: un tânăr a ajuns în spital, după ce zidul unei construcţii s-a prăbuşit peste el

FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

Un tânăr de 30 de ani a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident suferit în Staţiunea Straja. Zidul unei construcţii la demolarea căreia bărbatul lucra s-a prăbuşit peste el.

Ştiri pe aceeaşi temă

O parte din elementele de construcţie ale unei clădiri din zona montană Straja s-au prăbuşit peste un tânăr care lucra la demolarea acesteia şi l-au accidentat grav.

„Este vorba de un bărbat de 30 de ani care a suferit un traumatism cranian, în timp ce lucra la demolarea unei construcţii în Straja. Pentru salvarea lui a intervenit echipajul de prim ajutor al Gărzii Lupeni. Pacientul, care era inconştient, a fost preluat de pompieri şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Lupeni, apoi dată fiind starea lui a fost adus la spitalul din Petroşani”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Potrivit unor informaţii, tânărul muncea la demolarea une construcţii a teleschiului din Straja.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările urmând a fi efectuate de Parchet şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ororile trăite de un părinte paralizat, care a fost ucis de propriu fiu. Tânărul a turnat benzină pe el şi i-a dat foc

Magistraţii l-au condamnat la închisoare pe Ioan Bloşca, un tânăr care şi-a ucis tatăl în chinuri groaznice. A pus benzină pe el şi i-a dat foc, înfuriat că trebuie să aibă grijă de el. Bărbatul s-a apărat apoi, afirmând că a vrut să facă o „glumă prostească”.

O tânără a născut în ambulanţa SMURD, pe drumul spre spital. A fost a treia naştere asistată de paramedici în sat

Paramedicii din Baru au asistat la naşterea unei fetiţe în ambulanţa SMURD, pe drumul dintre comuna Baru şi spitalul din Haţeg.

Spărgătorul de la Castelul Corvinilor a fost arestat. A furat 170.000 de lei, dar şi-a rupt picioarele escaladând zidurile

Poliţiştii au identificat autorul spargerii de la Castelul Corvinilor, în urma căreia au dispărut 170.000 de lei. Este un tânăr de 30 de ani, care a fost ridicat din spital, după ce s-ar fi accidentat coborând din castel. Bărbatul a fost arestat.

 

citeste totul despre: