Trei puşti cu substanţe vegetale suspecte asupra lor au fost prinşi de jandarmi după o urmărire ca în filme

Trei puşti cu substanţe vegetale suspecte asupra lor au fost prinşi de jandarmi după o urmărire ca în filme

De frică, puştii au fugit de jandarmi. Foto: Arhiva Adevărul

Tinerii s-au speriat când au văzut jandarmii şi au fugit de aceştia. Oamenii legii au fost însă vigilenţi şi la scurt timp i-au prins, găsind asupra puştilor substanţe vegetale suspecte cu care îşi confecţionau ţigări rulate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Seara trecută, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secţiei 5 Poliţie, ajuns în zona Bariera Traian, a observat un grup de trei tineri cu un comportament dubios. În momentul în care aceştia au văzut oamenii legii, suspecţii au fugit în direcţii diferite.

„Jandarmii au procedat la somarea celor în cauză, ulterior la urmărirea şi prinderea lor, iar în urma legitimării s-a constata faptul că aceştia au vârstele cuprinse între 16 ani şi 19 ani”, a declarat plt. maj. Cătălin Bădin, purtător de cuvânt în cadrul Jandarmeriei Galaţi.

Când au fost întrebaţi de ce au fugit în momentul în care au văzut jandarmii, tinerii au declarat că s-au speriat. Imediat după ce aceştia au fost prinşi, oamenii legii i-au percheziţionat şi au găsit asupra lor mai multe pliculeţe care conţineau o substanţă vegetală şi o rolă cu foiţe pentru confecţionarea unor ţigări rulate.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare, acestea fiind înaintate poliţiei, pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea conţinutului aflat în pliculeţe. 

citeste totul despre: