Trei staruri pe cea mai mare scenă a EC: TrentemØller, Franz Ferdinand şi Deadmau5 concertează duminică la Electric Castle 2017

Trei staruri pe cea mai mare scenă a EC: TrentemØller, Franz Ferdinand şi Deadmau5 concertează duminică la Electric Castle 2017

Mii de petrecăreţi la Bonţida  FOTO Electric Castle

Capetele de afiş ale zilei de duminică la Electric Castle au un palmares impresionant: Deadmau5 a fost nominalizat de şase ori la premiile Grammy şi a câştigat de trei ori competiţii mondiale dedicate DJ-ilor, Franz Ferdinand - trupă care au câştigat de mai multe ori Brit Awards şi care au, anul acesta, la Bonţida, singurul lor concert din estul Europei, TrentemØller - artist apreciat şi pentru atmosfera pe care o creează la concerte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deadmau5, Franz Ferdinand şi TrentemØller sunt numele super-starurilor care urcă duminică, 16 iulie, în ultima zi de EC 2017, pe scenă. 
Deadmau5 a venit la Cluj de ieri şi a vizitat oraşul. TrentemØller şi-a început cariera cu piese în stil indie rock, iar apoi s-a dedicat muzicii electronice şi a monopolizat ani de-a rândul topurile muzicale din Danemarca.

Pentru cei cărora sunt înnebuniţi după stilul indie rock, artiştii cei nu trebuie rataţi duminică sunt cei de la Franz Ferdinand. Aceştia revin după după o pauză de 3 ani, iar concertul lor de la Electric Castle este singurul confirmat, anul acesta, în estul Europei. Cei de la Franz Ferdinand au în spate o carieră de 15 ani, nominalizări la Grammy şi laureaţi ai multor Brit Awards. Hiturile britanicilor vor răsuna la castel şi vor fi susţinute de un puternic concept vizual.

„Chiar dacă duminica este ultima zi de festival, ultimul autocar va pleca din Bonţida spre Cluj abia luni la ora 13. Până atunci, petrecerea va continua pentru o ultimă noapte electrică: scenele Dance Garden by Burn, Hangar by BT şi The Roots by Captain Morgan se închid luni la ora 6 dimineaţa, cei mai „rezistenţi” dintre participanţi putând apoi să danseze la Booha Mansion până la ora 8 şi în faţa scenei The Pitch by J&B Blending Spirits până la 9 dimineaţa!“, precizează organizatorii festivalului.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Ziua 3 la Electric Castle: 42.000 de petrecăreţi, Architects, Alt-J, Duke Dumont

FOTO VIDEO Cum s-au distrat 38.000 de oameni la Festivalul Electric Castle în ziua a doua

VIDEO „Morăriţa” şi „Ioane, Ioane” au băgat în priză Electric Castle. Mirabela Dauer, în lacrimi pe scenă

Toate drumurile duc la Bonţida. Tot ce trebuie să ştii despre Electric Castle 2017 ca să ai o experienţă de neuitat

 

citeste totul despre: