Oferte de vacanţă spre cele mai exotice locuri din lume. Reduceri şi de 25%

Oferte de vacanţă spre cele mai exotice locuri din lume. Reduceri şi de 25%

Târg de Turism în Cluj FOTO: Florina Pop

Sala Polivalentă din Cluj găzduieşte în acest weekend a şaptea ediţie a Târgului de Turism. Operatorii turistici oferă reduceri de la 5% la peste 25% la ofertele de vacanţă cumpărate la acest târg.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 30 de operatori turistici se întrec în acest weekend cu oferte de early booking pentru cei care trec pragul Sălii Polivalente din Cluj. Cei care nu vor să fie prea departe de casă pot alege o minivacanţă de 2 nopţi la Viena - cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus şi taxe de aeroport achitate (de la 209 euro de persoană) - sau la Hajdúszoboszló, la circa 220 de kilometri de Cluj. Acolo, două nopţi de persoană încep de la 91 de euro, iar 7 nopţi - de la 285 de euro de persoană. preţurile sunt cu reducere de 10% pe durata acestui târg.

Operatorii turistici de la Hajdúszoboszló au venit şi cu o ofertă pentru vacanţa de Paşte: 162 de euro de persoană pentru 3 nopţi într-o cameră dublă, respectiv 200 de euro de persoană pentru 3 nopţi în cameră dublă pentru o singură persoană. 

Cei care preferă Grecia pot alege un pachet de 7 nopţi cazare (într-o vilă cu trei margarete) şi transport cu autocarul la Paralia Katerini la un preţ ce pleacă de la 115 de euro sau în insulele greceşti - Rhodos, Creta, Santorini şi Zakynthos - de la 679 de euro în hotele de patru stele timp de 7 nopţi cu demipensiune, bilet de avion inclus, transferuri şi taxe de aeroport.

Amatorii de vacanţe în insule exotice pot alege pachete turistice în Maldive şi Mauritius care încep de la 1.130/1.190 de euro (în funcţie de luna în care alegeţi vacanţa) pentru un sejur de 7 nopţi, cu toate taxele incluse.

Dacă vreţi să luaţi în calcul şi un sejur pe litoralul românesc e bine de ştiut că preţul pentru cele 7 nopţi de cazare şi transport cu autocarul pornesc de la 540 de lei de persoană la hotel de trei şi patru stele.

Târgul este deschis şi duminică, 14 februarie, între orele 10.00 şi 19.00, iar intrarea la eveniment este gratuită. Evenimentul este organizat de agenţia clujeană Amprenta în colaborare cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România.

Mai puteţi citi:

Transfăgărăşanul, recomandat în presa străină ca una dintre cele mai frumoase destinaţii europene de vizitat la volan

citeste totul despre: