Inconştienţă crasă la 22 de ani: un începător gonea cu 204 km pe oră într-un sat din Cluj

Inconştienţă crasă la 22 de ani: un începător gonea cu 204 km pe oră într-un sat din Cluj

Maşină de poliţie  FOTO Adevărul

Un tânăr de 22 de ani a fost oprit duminică, 18 iunie, de poliţiştii rutieri din Cluj deoarece gonea cu 204 kilometri la oră în localitatea Iclod.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul acţiunilor derulate din weekend ale poliţiştilor clujeni, un un conducător auto circula cu peste 200 km/h în localitatea Iclod. Poliţiştii l-au oprit, au aflat că luase de scurt timp permisul auto şi i-au suspendat permisul pentru 90 de zile.

„În jurul orei 16:00, un tânăr, de 22 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, şofer începător, a fost înregistrat cu aparatul radar conducând pe DN1C576, pe raza localităţii Iclod, cu viteza de 204  km/h. În momentul controlului, acesta nu a respectat dispoziţiile poliţistului rutier de a rămâne în autovehicul. Tânărului i-au fost aplicate 30 puncte amendă pentru depăşirea vitezei legale, depăşirea neregulamentară peste marcajul trecere pentru pietoni şi nerespectarea dispoziţiilor poliţistului rutier. Totodată, permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile“, anunţă reprezentanţii IPJ Cluj.

Mai puteţi citi:

Un şofer ameţit a accidentat un biciclist pilit şi a plecat de la locul accidentului. Conducătorul auto, fără permis, din Cluj a fost reţinut pentru 24 de ore

citeste totul despre: