Un accident rutier a blocat mai bine de o oră drumul ce leagă Clujul de Baia Mare. O şoferiţă şi tatăl ei de 91 de ani au fost duşi la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 1C, care leagă Clujul de Baia Mare, a fost blocată mai bine de o oră luni, 5 iunie, în vremea prânzului, din pricina unui accident. Două persoane au fost rănite şi duse la spitalul din Dej.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, o conducătoare auto în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un autotren pe raza localităţii Câţcău. Ea circula pe direcţia de mers de la Baia Mare spre Dej. În urma impactului, şoferiţa, originară din Timişoara, şi tatăl ei, în vârstă de 91 de ani, pasager în maşină, au fost răniţi şi duşi la UPU Dej. 

„De câteva minute s-a eliberat una dintre benzile de mers. Se circulă alternativ“, precizează Carmen Jucan. 

Accidentul a survenit în jurul orei 12.00, iar abia în jur de 13.30 a fost eliberată o bandă de circulaţie, după ce pompierii au reuşit să scoată şoferiţa şi tatăl ei din maşină.

Ambii conducători auto au fost testaţi legat de consumul de alcool. Niciunul nu băuse.

Mai puteţi citi:

Un şofer ameţit a accidentat un biciclist pilit şi a plecat de la locul accidentului. Conducătorul auto, fără permis, din Cluj a fost reţinut pentru 24 de ore

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite