VIDEO Concertul Phoenix din Drăgaică a fost reprogramat. Membrii trupei au petrecut duminică într-un local din Buzău

VIDEO Concertul Phoenix din Drăgaică a fost reprogramat. Membrii trupei au petrecut duminică într-un local din Buzău

Sursa: La Felinare

Organizatorii târgului Drăgaica 2017 au anunţat ieri că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, concertul Phoenix & Grigore Leşe, programat pentru duminică seara, a fost amânat pentru astăzi. Pentru că membrii legendarei trupe şi-au prelungit şederea în Buzău, ei au decis să petreacă ore bune într-un local din Buzău, unde le-au oferit clienţilor momente unice.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
”Când ploaia aduce veşti bune. Astă-seară, la Felinare, îi avem oaspeţi pe haiducii lui Nicu Covaci. Vă aşteptăm să-i cunoaşteţi mai bine, să ciocniţi un pahar cu ei şi, de ce nu, să cântaţi alături de ei piesele de suflet”, aşa a sunat provocarea lansată de conducerea localului ”La Felinare” prietenilor de pe Facebook. 
 
Surpriza a fost mare nu numai în rândul clienţilor, ci şi organizatorilor ”serii de haiducie”, în care clienţii şi oaspeţii au socializat şi au cântat mai bine de două ore. 
 
Distracţia de La Felinare a fost totododată repetiţia cu public a formaţiei Phoenix, înaintea spectacolului reprogramat pentru astă-seară, în Drăgaică. 
 
Spectacolul va avea loc cu începere de la ora 21.00. Programul zilei de luni pentru concertele din târgul Drăgaica va fi următorul:
 
19.00 Concert folcloric cu Daniel Turică, Vasilica Tătaru şi Ovidiu Purdea Someş cu taraful de la Cluj.
 
21.00 Concert Phoenix şi Grigore Leşe.

citeste totul despre: