Bucureşti: S-a deschis primul târg de nunţi al anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expozanţii au pregătit la Palatul Parlamentului şi la hotelul JW Marriott oferte de criză, dar şi colecţii haut-couture. Creatorii caselor de modă au venit la târg cu rochii accesorizate cu cristale Swarovski, broderii şi pietre transparente.

Expoziţia cu vânzare este deschisă la Palatul Parlamentului şi la hotelul JW Marriott, dar domnişoarele îşi vor putea cumpăra rochiile doar de la Palatul Parlamentului. „Toţi expozanţii s-au prezentat la acest târg cu discounturi de 20-30%", a spus Andrei Popa, unul dintre organizatori.

Se poartă ivoire şi alb-lapte

În materie de rochii de mireasă, tendinţa lui 2010 este asimetria. „Se poartă rochii cu un umăr gol, romantice, pe lângă corp, care creează un aer de poveste", a declarat Nanette Pârvu, managerul firmei Nanette.
Culoarea la modă este ivoire sau alb-lapte, potrivit mai multor designeri. Dantela a pierdut teren în favoarea taftalei şi mătasei naturale.

image

2.500 de lei, preţul mediu

Preţul rochiilor varaiză între 2.000 şi 3.000 de lei, preţ în care intră şi consultaţia. „Noi vorbim cu viitoarea mireasă. Desenăm modelul, sugerăm cîteva detalii, alegem materialul", a explicat Ana Penciu, manager la firma Cosmina Englizian Collection. Aici, miresele au reduceri de până la 1.000 de euro la rochiile cu cristale Swarovski, care au preţuri de 1.500 până la 3.000 de euro.

Firmele din ţară prezintă la târg pachetul întreg de aranjamente plus sala de festivitate. Preţul: 55 de euro pentru o persoană. „În acest preţ nu este inclus programul artistic", a precizat Robert Cojocaru, managerul de la hotelul New Montana Sinaia.
Chiar dacă la unele firme preţurile au rămas aceleaşi de anul trecut, bugetele clienţilor au suferit modificări. „Solicită mai puţine servicii, tot ce înainte cumpărau peste necesităţi acum sunt tăiate de pe listă", a spus Alexandra Dragomiroiu, de la Brave Events.

Biletul de intrare la târg este de 10 lei, iar pe baza acestuia se pot vizita ambele expoziţii. Târgul este deschis de astăzi până duminică. Mâine va fi deschis între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică între 10.00 şi 18.00.

Printre rochiile de mireasă, firmele din străinătate au venit special cu dulciuri care de care mai exotice. Fructele şi seminţele din Ungaria sunt delicatesele targului, acestea fiind preparate făra coloranţi si fără conservanţi. Vedetele sunt bomboanele de urzică şi de afine, iar cel mai bine se vând fructele cu marţipan, care costă 10 lei pentru suta de grame.

Firmele din străinătate au venit special cu dulciuri care de care mai exotice
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite