Concurs pentru ocuparea unor posturi didactice la Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău. Cine şi-a depus dosarul şi ce funcţii sunt vacante

Concurs pentru ocuparea unor posturi didactice la Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău. Cine şi-a depus dosarul şi ce funcţii sunt vacante

Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău scoate la concurs nouă posturi vacante FOTO Mircea Merticariu

Opt cadre didactice şi-au depus dosarul pentru ocuparea uneia din cele nouă funcţii vacante de profesor universitar, conferenţiar, lector şi asistent scoase la concurs de Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău. Pentru funcţia de conferenţiar universitar la „Inginerie Chimică şi Alimentară“ şi pentru funcţia de asistent la Matematică, Informatică şi Ştiinţele Educaţiei nu şi-a depus nimeni dosarul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău a anunţat calendarul concursurilor pentru ocuparea unor posturi didactice în cadrul instituţiei. Singura instituţie de învăţământ superior de stat din municipiul Bacău are nouă posturi pentru care doritorii s-au putut înscrie în perioada 28 aprilie-13 iunie. Susţinerea prelegerilor, a interviurilor, are loc în perioada 28 iunie-2 iulie iar o zi mai târziu vor fi afişate rezultatele.
Cei nemulţumiţi de evaluarea dosarelor şi a prelegerii pot face contestaţie până pe 7 iulie. Pe 11 iulie vor fi cunoscute noile cadre didactice universitare, care din toamnă vor avea de predat o nouă grilă de cursuri, adecvată postului câştigat.

„Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău anunţă organizarea concursurilor pivind ocuparea posturilor didactice vacante pentru funcţiile de profesor universitar/conferenţiar universitar/lector universitar/asistent universitar, publicate de către Ministerul Educaţiei Naţionale în Monitorul Oficial al României nr. 569 din 28 aprilie 2017, Partea a III-a, în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 457/2011, cu modificările şi completările ulterioare privind aprobarea Metodologiei-cadru de concurs pentru ocuparea posturilor didactice şi de cercetare vacante din învăţământul superior şi cu Metodologia proprie a universităţii“, se precizează într-un anunţ de pe site-ul instituţiei.


 

Cine şi-a depus dosarul şi care sunt posturile scoase la concurs


Singurul post pentru care există concurenţă este cel de lector universitar la Facultatea de Ştiinţe, Departamentul de Matematică, Informatică şi Ştiinţele Educaţiei, pentru care şi-au depus dosarul Alina-Cornelia Căprioară şi Viorel Robu. Toţi candidaţii înscrişi au obţinut avizul juridic din partea Universităţii „Vasile Alecsandri“. 


Liliana Toploiceanu candidează pentru postul de profesor universitar, la Facultatea de Inginerie, Departamentul de Inginerie şi Management, Mecatronică.


Carmen Violeta Popescu şi-a depus dosarul pentru a deveni conferenţiar universitar la Facultatea de Ştiinţe, Departamentul de Matematică, Informatică şi Ştiinţele Educaţiei.


Nicoleta Ciucescu vrea să devină lector universitar la Facultatea de Ştiinţe Economice, Departamentul de Marketing şi Management.


Constantin Şufariu şi-a depus dosarul pentru a deveni conferenţiar universitar la Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii, Departamentul de Educaţie Fizică şi Performanţă Sportivă.

Pentru aceeşi facultate şi departament s-a înscris pentru un post de lector universitar Alexandra-Gabriela Milon.


Anişoara Sandovici şi-a depus dosarul de conferenţiar pentru Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii, Departamentul de Kinetoterapie şi Terapie Ocupaţională.

citeste totul despre: