Sărbători cu bucate de la catering: restaurantele din municipiu se bat în oferte de meniuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciile de catering din municipiul Arad sunt foarte variate. Nu există restaurant care să nu ofere şi servicii la domiciliu sau în locul în care are loc o petrecere.

Fie că este vorba despre meniul zilei, pe care cei mai mulţi îl comandă la locul de muncă chiar şi în perioada sărbătorilor şi care variază între 10 şi 16 lei, fie că vorbim despre platouri întregi de bunătăţi pentru diverse petreceri unde se serveşte bufet suedez, oferta este variată. 

Cele mai multe comenzi sunt la chifteluţele din carne de pui şi bulete de cascaval, diverse brânzeturi şi şuncă, frigărui cu bacon, brânză Brie, fructe confiate, struguri şi ouă umplute. De exemplu, restaurantul Milenium oferă meniul zilei la preţul de 13 lei.

De asemenea, ei oferă servicii de catering pentru mese festive, evenimente şi nu numai. Preţul diferă în funcţie de numărul de meniuri comandate şi de ceea ce conţine. Pachetul pentru nuntă începe de la 125 lei pentru meniul clasic cu 5 feluri şi decorul evenimentului inclus.

„Avem o gamă variată de oferte mai ales acum de sărbători. Preţurile sunt pentru toate buzunarele”, spune Oana Moţ, manager de evenimente. Şi la Continental Forum serviciile de catering sunt foarte căutate în Arad. De exemplu, un meniu care conţine roşie umplută cu salată de vinete, salam de casă uscat, caşcaval, brânză telemea, chifteluţe speciale, pastramă de porc, muschi file, măsline şi ardei, supă, pulpe de pui dezosate la cuptor, pulpă de porc la tavă, cartofi la cuptor, salată de varză albă şi sărmăluţe româneşti costă 110 lei. Acest meniu se alege în sepecial la nuntă şi botez, dar şi pentru seara de Crăciun sau Revelion. Iar dacă vorbim despre un chef se alege doar aperitivul. Preţul creşte în funcţie de ce bunătăţi se pun pe farfurie.

Supreme Guality oferă platouri cu gustări reci şi diverse salate. De exemplu, platoul standard pe care îl preferă cei mai mulţi dintre clienţi este: platoul care are cantitativ 1400 grame şi conţine: Doboş (şuncă, caşcaval, brânză topită), cornete de caşcaval cu şuncă, roşie cu salată de vinete, ardei cu pastă de brânză, minişniţele din piept de pui, chifteluţe speciale, caşcaval (sau telemea), salam picant, muşchi file, şuncă presată, castravete, ardei iute, măsline.

Preţul este de 50 lei pe platou. Aici comanda minimă este de două platouri şi se face cu cel puţin două zile inainte. Meniul zilei costă 13 lei, cel cu carne şi 12 lei cel de post.
Toate restaurantele din Arad oferă meniuri de sărbători, iar preţurile se negociază în fucnţie de distanţa unde trebuie duse, produsele care le conţin şi numărul de persoane. Pentru o persoană un meniu inclus în buft suedez începe de la 25 de lei.

Vă mai recomandăm: Piaţa de catering creşte odată cu segmentul corporate

Hrana bolnavilor ieşeni costă dublu cu firmele de catering FOTO

 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite