4 mituri despre bărbaţi şi sex care pun femeile pe fugă

4 mituri despre bărbaţi şi sex care pun femeile pe fugă

Bărbaţii nu sunt atât de greu de mulţumit când vine vorba de sex. De obicei, speră să întâlnească o femeie cu care să fie compatibili din punct de vedere sexual, nu caută femei care să le împlinească cele mai sălbatice fantezii, conform publicaţiei Your Tango. FOTO izismile.com

Relaţiile romantice dintre bărbaţi şi femei sunt afectate de stereotipuri şi prejudecăţi, unele dintre ele atât de adânc înrădăcinate încât mulţi reprezentanţi ai sexului puternic sunt surprinşi adesea să descopere că sunt etichetaţi greşit de femei de la bun început, înainte de a avea şansa de a le dovedi că intenţiile lor sunt total diferite.

Unele dintre cele mai frecvente mituri despre bărbaţi şi sex se referă la aşteptările acestora legate de ceea ce-şi doresc de la o femeie în intimitate. Publicaţia Your Tango a încercat să identifice miturile care afectează relaţiile dintre bărbaţi şi femei, dezvăluind adevărul din spatele lor. 

1. Bărbaţii sunt intimidaţi de femeile care au avut mai mulţi parteneri sexuali 

De fapt, bărbaţii încearcă de regulă să nu se gândească la numărul bărbaţilor cu care s-a culcat o femeie sau la ce a făcut în dormitor cu partenerii anteriori, conştienţi poate că în acest caz ignoranţa poate fi o binecuvântare. Nu experienţa sexuală pe care o are o femeie îl preocupă pe bărbat, ci mai degrabă îl deranjează să aibă o discuţie pe aceasta temă. Însă nu pentru că se teme să afle că nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Motivul este mult mai simplu: nu-i place să-şi imagineze iubita în braţele altui bărbat, eventual în timp ce fac dragoste.

2. Bărbaţii vor femei libertine, fără inhibiţii 

În realitate, bărbaţii nu sunt atât de greu de mulţumit când vine vorba de sex. De obicei, speră să întâlnească o femeie cu care să fie compatibili din punct de vedere sexual, nu caută femei care să le împlinească cele mai sălbatice fantezii. Cei mai mulţi bărbaţi nu-şi doresc să-şi preseze partenerele în speranţa că vor ceda şi vor face în dormitor exact ce vor ei. Din contră, vor respecta limitele pe care înţeleg că le are o persoană, iar dacă nu vor fi mulţumiţi de ceea ce li se oferă, atunci înseamnă că nu şi-au găsit persoana potrivită.

3. Bărbaţii îşi pierd interesul dacă o femeie îi face să aştepte pentru sex

Există situaţii diferite, iar bărbaţii sunt dispuşi să aştepte o femeie în funcţie de ceea ce ei consideră că o face să amâne momentul sexului. De exemplu, dacă o femeie preferă să aştepte pentru că îşi doreşte să-l cunoască mai bine înainte să devină intimi, bărbatul se simte cel mai adesea flatat şi este pregătit să-i ofere răgazul necesar unei partenere de care este cu adevărat interesat.

Multor bărbaţi chiar le place ideea unei femei care îşi alege partenerul cu grijă, pentru că se simt cu atât mai speciali atunci când devin iubiţi oficiali. Pe de altă parte, este normal ca un bărbat să renunţe rapid la o femeie dacă realizează că singurul motiv pentru care îl ţine prin preajmă se referă la mesele la restaurant plătite sau orice altceva, cu excepţia interesului sincer faţă de el. În concluzie, un bărbat va fi dispus să aştepte în funcţie de cât de interesată de o relaţie cu el se arată o femeie.

4. Aventurile de-o noapte nu au parte de finaluri fericite

Bărbaţii nu-şi petrec adolescenţa visând să-şi găsească o Ileană Consânzeană cu care să se însoare, în timp ce multe femei speră să-l descopere pe Făt-Frumos. Bărbaţii îşi aleg o parteneră pe termen lung atunci când se simt pregătiţi nu doar din punct de vedere personal, ci şi profesional. Aşa că pentru ei nu va conta că aţi făcut sex de la prima întâlnire sau că a trebuit să aştepte, ci dacă au găsit femeia potrivită şi dacă este momentul potrivit.

Bărbaţii care se simt pregătiţi pentru o relaţie de durată nu se tem că aceasta le va fi afectată de faptul că au făcut sex de la prima întâlnire cu o femeie care le place. Pe de altă parte, acest mit are un dram de adevăr: de multe ori, aventurile de-o noapte au loc pe fondul consmului exagerat de alcool, aşa că este destul de greu de spus dacă o să fii la fel de atras de persoana respectivă şi după ce s-au risipit aburii alcoolului.

citeste totul despre: