Pui cu sos de ciuperci şi rom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mmmm...Bună să te lingi pe degete, nu alta!
Mmmm...Bună să te lingi pe degete, nu alta!

Spre deosebire de alte băuturi spirtoase, precum coniac şi scotch, romul nu are definită o anumită metodă de producţie. Aceasta este bazată pe metode tradiţionale care diferă în funcţie de locaţie şi distilerii. Melasa, recoltată din trestia de zahăr se amestecă cu apă sau cu apă ăi drojdie şi se lasă la fermentat. Pentru această reţetă de pui cu sos de ciuperci şi rom ai nevoie de doar 50 ml din această licoare.

Pui cu sos de ciuperci şi rom – Ingrediente

4 bucăţi piept de pui
1 lingură condiment de grătar
100 ml suc de portocale
6 linguri unt
2 linguri miere
125 g ciuperci pleurotus
125 g ciuperci champignon
1 ceapă
2 căţei de usturoi
50 ml rom
100 ml smântână
sare

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite