Prăjitură cu ciocolată, nuci şi fistic
0Dacă ai poftă de ceva dulce, de o prăjitură care să-ţi umple gura de arome de pădure, crănţănitoare şi bună, pregăteşte această reţetă.
Dacă ai poftă de ceva dulce, de o prăjitură care să-ţi umple gura de arome de pădure, crănţănitoare şi bună, pregăteşte această reţetă.
Ingrediente
Pentru blat
175 g unt
100 g zahăr
250 g făină
80 g nuci
80 g fistic
1 ou
zeama unei lămâi
1 praf de copt
Ingrediente cremă
100 g zahăr
2 linguri cacao
1 pahar cu lapte rece
½ tabletă de ciocolată
1 lingură de făină
80 g unt
esenţă de rom
Pentru decor
100 g alune în ciocolată
50 g cio-colată cu lapte
frunze de mentă
Mod de preparare
Pentru blat se freacă untul spumă cu zahărul. Se adaugă oul, făina treptat, miezul de nucă zdrobit şi fisticul tăiat bucăţi mari.
- See more at: http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/prajitura-cu-ciocolata-nuci-si-fistic/index.html#sthash.RBV9AjkE.dpuf
Dacă ai poftă de ceva dulce, de o prăjitură care să-ţi umple gura de arome de pădure, crănţănitoare şi bună, pregăteşte această reţetă.
Ingrediente
Pentru blat
175 g unt
100 g zahăr
250 g făină
80 g nuci
80 g fistic
1 ou
zeama unei lămâi
1 praf de copt
Ingrediente cremă
100 g zahăr
2 linguri cacao
1 pahar cu lapte rece
½ tabletă de ciocolată
1 lingură de făină
80 g unt
esenţă de rom
Pentru decor
100 g alune în ciocolată
50 g cio-colată cu lapte
frunze de mentă
Mod de preparare
Pentru blat se freacă untul spumă cu zahărul. Se adaugă oul, făina treptat, miezul de nucă zdrobit şi fisticul tăiat bucăţi mari.
- See more at: http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/prajitura-cu-ciocolata-nuci-si-fistic/index.html#sthash.RBV9AjkE.dpuf
Ingrediente
Pentru blat
175 g unt
100 g zahăr
250 g făină
80 g nuci
80 g fistic
1 ou
zeama unei lămâi
1 praf de copt
Ingrediente cremă
100 g zahăr
2 linguri cacao
1 pahar cu lapte rece
½ tabletă de ciocolată
1 lingură de făină
80 g unt
esenţă de rom
Pentru decor
100 g alune în ciocolată
50 g cio-colată cu lapte
frunze de mentă
Mod de preparare
Pentru blat se freacă untul spumă cu zahărul. Se adaugă oul, făina treptat, miezul de nucă zdrobit şi fisticul tăiat bucăţi mari.