Prăjitură cu ciocolată, nuci şi fistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ai poftă de ceva dulce, de o prăjitură care să-ţi umple gura de arome de pădure, crănţănitoare şi bună, pregăteşte această reţetă.

Dacă ai poftă de ceva dulce, de o prăjitură care să-ţi umple gura de arome de pădure, crănţănitoare şi bună, pregăteşte această reţetă.

Ingrediente

Pentru blat

175 g unt
100 g zahăr
250 g făină
80 g nuci
80 g fistic
1 ou
zeama unei lămâi
1 praf de copt

Ingrediente cremă

100 g zahăr
2 linguri cacao
1 pahar cu lapte rece
½ tabletă de ciocolată
1 lingură de făină
80 g unt
esenţă de rom

Pentru decor

100 g alune în ciocolată
50 g cio-colată cu lapte
frunze de mentă

Mod de preparare

Pentru blat se freacă untul spumă cu zahărul. Se adaugă oul, făina treptat, miezul de nucă zdrobit şi fisticul tăiat bucăţi mari.

- See more at: http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/prajitura-cu-ciocolata-nuci-si-fistic/index.html#sthash.RBV9AjkE.dpuf

Dacă ai poftă de ceva dulce, de o prăjitură care să-ţi umple gura de arome de pădure, crănţănitoare şi bună, pregăteşte această reţetă.

Ingrediente

Pentru blat

175 g unt
100 g zahăr
250 g făină
80 g nuci
80 g fistic
1 ou
zeama unei lămâi
1 praf de copt

Ingrediente cremă

100 g zahăr
2 linguri cacao
1 pahar cu lapte rece
½ tabletă de ciocolată
1 lingură de făină
80 g unt
esenţă de rom

Pentru decor

100 g alune în ciocolată
50 g cio-colată cu lapte
frunze de mentă

Mod de preparare

Pentru blat se freacă untul spumă cu zahărul. Se adaugă oul, făina treptat, miezul de nucă zdrobit şi fisticul tăiat bucăţi mari.

- See more at: http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/prajitura-cu-ciocolata-nuci-si-fistic/index.html#sthash.RBV9AjkE.dpuf

Ingrediente

Pentru blat

175 g unt
100 g zahăr
250 g făină
80 g nuci
80 g fistic
1 ou
zeama unei lămâi
1 praf de copt

Ingrediente cremă

100 g zahăr
2 linguri cacao
1 pahar cu lapte rece
½ tabletă de ciocolată
1 lingură de făină
80 g unt
esenţă de rom

Pentru decor

100 g alune în ciocolată
50 g cio-colată cu lapte
frunze de mentă

Mod de preparare

Pentru blat se freacă untul spumă cu zahărul. Se adaugă oul, făina treptat, miezul de nucă zdrobit şi fisticul tăiat bucăţi mari.

Află cum se prepară prăjitura pe clickpoftabuna.ro,
 

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite